top of page

Lage Zwaluwe 

Opzoek naar een sloopbedrijf, een bedrijf om uw grondwerkzaamheden aan uit te besteden of naar een afvalcontainer in Lage Zwaluwe?

U bent bij ons aan het juiste adres!

Sloopwerkzaamheden in Lage Zwaluwe

Denkt u aan het afbreken van een woning of schuur in Lage Zwaluwe? Het slopen van een uitbouw of het verwijderen van een vloer en/of fundering? Voor al deze werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij houden ons bezig met de sloopwerkzaamheden in Lage Zwaluwe terwijl u uzelf kan richten op de herbouw.

Grondwerkzaamheden in Lage Zwaluwe

Voor al uw grondwerkzaamheden hebben wij een oplossing, maar we zijn gespecialiseerd in grondwerk in of om gebouwen en (particuliere) tuinen.​ Wij kunnen professioneel grond aan- en/of afvoeren. oor kleine klussen en grote klussen hebben wij diverse materialen beschikbaar.  

 

Containerservices in Lage Zwaluwe

Gaat u opruimen, verbouwen in of om uw huis? Het afvoeren van uw afval gaat gemakkelijk met een van onze containers. Wij bezorgen de container bij u in Lage Zwaluwe en wanneer de container vol is of u bent klaar met uw werkzaamheden halen wij de container op. Wij hebben verschillende afvalcontainers in Lage Zwaluwe beschikbaar. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden. 

Duurzaamheid

Bouw- sloop- en grondafval zijn één van de grootste afvalstromen van in Nederland.

Het afvoeren van uw afval rekenen wij graag tot onze verantwoordelijkheid. Het afvoeren van het afval gebeurt door ons op een verantwoorde wijze. Wij nemen de afvalverwerking graag voor onze rekening.

Heeft u werkzaamheden in een ander gebied? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor u verleggen wij graag onze grenzen. 

container_edited.jpg
bottom of page